De doodenge horrorfilm A Quiet Place Part II komt naar Netflix (2024)

Streaming

Irma Tomas

&nbsp · &nbsp

De doodenge horrorfilm A Quiet Place Part II komt naar Netflix (1)

A Quiet Place 2

Delen

Na het succes van A Quiet Place kon een vervolg niet uitblijven. Gelukkig bleek dat net zo griezelig als het eerste. Volgende maand staat A Quiet Place Part IIop Netflix.

In A Quiet Place werd de wereld geteisterd door een buitenaards dierenras met een extreem gevoelig gehoor. Maak je geluid, dan ben je het haasje. Lee Abbott (John Krasinski) , zijn vrouw Evelyn (Emily Blunt) en hun kinderen Regan, Marcus en Beau behoorden bij de weinige overlevenden maar op het einde van de film werd Lee toch slachtoffer van de monsters.

Cillian Murphy

A Quiet Place deel 2 gaat door waar het eerste stopte. Dat betekent dat Evelyn het alleen moet zien te rooien met haar kinderen, onder wie haar dove dochter Regan en baby Beau. Onderweg naar een nieuwe veilige plek komen ze hun oude vriend Emmett(Cillian Murphy) tegen.

Zonder angst

Wanneer Regan ontdekt dat er misschien wel een gemeenschap is die een manier heeft gevonden om zonder angst te leven, gaat ze op reis om ze te vinden. Evelyn haalt de sombere Emmett over om haar terug te vinden terwijl ze zelf bij Marcus en de baby blijft.

Tags en meer informatie

A quiet place part II A Quiet Place emily blunt horror john krasinski Netflix
Alle tips

De doodenge horrorfilm A Quiet Place Part II komt naar Netflix (2)

De Spaanse serie Hierro op CANAL+ is geweldig spannend

En de natuur mag er ook zijn In de Spaanse serie Hierro draait alles om de moord op een jonge eilandbewoner die op het punt stond te gaan trouwen. De mooie Spaanse natuur krijg je er gratis en voor niks bij.

Lees verder

Tip Wij houden van Oranje Vanavond19:58 - 21:34 · Sport Spelers en staf van het Nederlands elftal gaan in een speciale uitzwaaishow langs bij Hélène Hendriks en Noa Vahle voor ze naar Duitsland vertrekken. In deze show, genaamd Wij Houden van Oranje, blikken zij vooruit op het toernooi en beantwoorden ze kijkersvragen.
Tip Oh, Wat een Jaar Vanavond20:01 - 21:38 · Amusem*nt Oh, Wat een Jaar! Teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling kijken samen met Wolter Kroes en Toine van Peperstraten terug naar de mooiste oranjemomenten van de afgelopen jaren en de gebeurtenissen die Nederland op stelten zetten.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 15:19 Goed nieuws voor Matthijs van Nieuwkerk over programma The Connection 14:45 Zijn Sylvia Geersen en Joris weer samen? 14:25 Naomi uit Love Island helemaal gelukkig in de liefde 14:06 Documentaire over wielrenner Biniam Girmay binnenkort te zien 12:56 Noa Vahle ligt niet wakker van kleedkamerhumor
De tv van gisteren Meer tv 8 jun De TV van gisteren: Hélène Hendriks stoot Astrid Joosten van de troon
De nieuwste reviews Meer reviews 23 mei De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd 15 mei Videoland zendt het concert van KANE live uit
Tip In de voetsporen van de jaren 70 Vanavond20:35 - 21:30 · Informatief Na de oliecrisis leek kernenergie het toverwoord. De centrale in Dodewaard was begin jaren 70 net geopend. Minister Landman plande wel 35 kerncentrales. Het protest groeide. Philip Freriks spreekt in deze aflevering van In de Voetsporen van de Jaren '70 demonstranten van toen.
Tip TV monument Vanmiddag17:08 - 17:57 · Informatief Dionne Stax eert in TV Monumenthet leven en werk van haar MAX-collega Martine van Os. De presentatrice vierde afgelopen april haar 67e verjaardag en zit al ruim veertig jaar in het vak. Toch was haar droom ooit om uitsluitend te acteren.
LIVE NOS Sport: EK atletiek Vanavond19:50 - 21:28 · Sport Nadine Visser hoopt tijdens de avondsessie in actie te komen tijdens de finale van de 100 meter horden op het EK atletiek. Ze is op zoek naar revanche, nadat tijdens de WK indoor van maart de 60 meter horden volledig mislukte.
Tip I Am Wrath Vanavond20:00 - 21:45 · Film Vijftigplussers die wraak nemen voor onrecht dat hun is aangedaan: sinds Liam Neeson het in 2008 deed inTakenis het hip in Hollywood. InI Am Wrathis John Travolta de oude rot die op wraak uit is.
Tip Spell Vanavond20:00 - 21:53 · Film In Spelleindigt een vlucht naar de begrafenis van zijn vader voor Omari Hardwick in een nachtmerrie.
Tip René van Meurs - Hunkert Vanavond20:00 - 21:57 · Amusem*nt In de voorstelling René van Meurs - Hunkertblikt de cabaretier terug op zijn roerige liefdesleven (of het gebrek daaraan). Hij concludeert dat zijn amoureuze avonturen hem minstens zoveel hartzeer brachten als vreugde.
Tip Ik vertrek Vanavond20:29 - 21:23 · Informatief "Hier wil ik wonen", zegt Marianne als ze op vakantie is in Costa Rica. Ze doet een bod op een vervallen villa in de jungle. De aannemer brengt haar van de regen in de drup, en dan is het regenseizoen nog niet eens begonnen.Ik Vertrek volgt in deze herhaling haar avontuur.
Tip Kung Fu Panda 2 Vanavond20:30 - 22:28 · Film Panda Po heeft in Kung Fu Panda 2 zijn droom waargemaakt en zich naar de top gevochten. Hij is nu de Drakenkrijger en beschermt de Vredesvallei. Maar zijn heerlijke leventje staat opeens op zijn kop als een schurk China probeert te veroveren enkungfu wil uitroeien.

Toon meer tips

De doodenge horrorfilm A Quiet Place Part II komt naar Netflix (2024)

References

Top Articles
What's In The Flu Shot, Anyway?
15 mejores carteles de anime para conseguir este año
WALB Locker Room Report Week 5 2024
#ridwork guides | fountainpenguin
Www.fresno.courts.ca.gov
Stretchmark Camouflage Highland Park
Euro (EUR), aktuální kurzy měn
Katmoie
St Petersburg Craigslist Pets
Hk Jockey Club Result
Irving Hac
Weather In Moon Township 10 Days
Urban Dictionary Fov
Craigslist Cars Nwi
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Summoner Class Calamity Guide
Guilford County | NCpedia
800-695-2780
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Q33 Bus Schedule Pdf
Kürtçe Doğum Günü Sözleri
G Switch Unblocked Tyrone
Zack Fairhurst Snapchat
Why Should We Hire You? - Professional Answers for 2024
Nearest Walgreens Or Cvs Near Me
Cincinnati Adult Search
Dragonvale Valor Dragon
Jeffers Funeral Home Obituaries Greeneville Tennessee
Tips and Walkthrough: Candy Crush Level 9795
Bethel Eportal
R&S Auto Lockridge Iowa
Naval Academy Baseball Roster
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
Hannah Palmer Listal
Inter Miami Vs Fc Dallas Total Sportek
Gopher Carts Pensacola Beach
Calvin Coolidge: Life in Brief | Miller Center
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
Stolen Touches Neva Altaj Read Online Free
Minecraft Jar Google Drive
Car Crash On 5 Freeway Today
Xemu Vs Cxbx
Back to the Future Part III | Rotten Tomatoes
2008 DODGE RAM diesel for sale - Gladstone, OR - craigslist
National Insider Threat Awareness Month - 2024 DCSA Conference For Insider Threat Virtual Registration Still Available
Linda Sublette Actress
Gasoline Prices At Sam's Club
Emily Tosta Butt
At Home Hourly Pay
Windshield Repair & Auto Glass Replacement in Texas| Safelite
Bustednewspaper.com Rockbridge County Va
Koniec veľkorysých plánov. Prestížna LEAF Academy mení adresu, masívny kampus nepostaví
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5949

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.